ترید فعالیتی اعتیاد آمیز است

چیزی که در ترید من را عاشق خود کرده, تمرین ذهن و تمایلات است. این شامل تحلیل های مداوم و راهیابی مشکل ها ی همی شگی نی ز میشود. و البته این  نیازمند رشد پایدار توانا ییهای شخص ی است . من اطم ینان دارم که بازیگران حرفه ایه باز ی ها یی همچون شطرنج و پوکرنیز از چنین مز ایایی بهره می برند . اگر با هر ورزشکار موفقی صحبت کنید, کسی را خواهید یافت که از چنین مزایایی بهره میبرند. والبته نهفقط مزایای جسمی.

اما در زمانهایی نیز ترید همچون وسیله ای نقلیه ذه ن و روح را ن ابود میکند. چنین چیزهایی را از بروک ر ه ا و یا کتابهای ترید و یا سمیناردهنده ها نخواهید شن ید, زیرا که هدف مشترک انها تشویق عموم مردم برا ی ترید و یا خرید تولیدات وابسته به آن است.اما بعنوانکسی که مدت ز یادی را با تریدرهای مستقل و شرکتهای آنها همکاری داشته , چن ین معضل ی را دی ده ام که در اغلب موارد: ” تری د بهفعالیتی اعتیاد آمیز تبدیل شده است”.

اوه بله , مربیان تر ید و روانشناسان هشدارهایی بابت از دست دادن نظم به شما داده اند. اما آنها بندرت از یک نظم سخن گفته اند . نظم ی که بدست می آورید با خلاصی از اعتیاد منافات ی ندارد . اگر شما اعتی اد به تر ی د را رها کن ی د قدم ی در جهت رسیدن به ترب یی ت در تری د برداشته اید.

 در بسیاری از مواقع, از دست دادن نظم در ترید, بعلت الگوهای رفتاری نامناسب و اعتیاد آور شماست.

اعتیاد در زمان ی رخ میدهد که فعالیتی خاص برای برانگیختن نیازهای روحی و گاها جسمی انجام م ی شود. ما زمانی ای ن رفتارها را اعت ی اد مینامیم که شخص مورد نظر راهی برا ی خروج از این فعالیتها در مواجهه با تبعات منفی آنها میجوید. عدم رفع این فعالیتها از اینروست که درزندگی روزمره برچسب اعتیاد بر آنها زده شده است.

حال بیایید حقیقت ها را ببینیم  .

*** برطبق تحق یقات صورت گ رفته در “سازمان مشاور در معضلات قمار” ٢ میلی ون نفر ( ١% از جمعی ت) از بزرگسالان با معضلات بیمار ی وسواسی قمار دست به گریبانند. و ۴ تا ٨ میلیون نفر نیز بطور مستقیم از نتایج قمار لطمه خورده اند.

*** تحقیقات  روانشناسی و روانپزشکی, در کتاب آسیب شناس ی روانی آکسفورد, مشخص می کند که ۴١ تا ۶١ میلی ون امریکا یی از استفاده نابجا و یا وابسته گونه به الکل رنج می برند. و ۴ تا ۶ میلیون امریکایی به مواد مخدر غیر قانونی وابسته اند.

*** نرخ استفاده نابجا از مواد در بین افراد ١٨ تا۴۴ساله دو برابر آن جمعیت است.

*** تاریخچه خان وادگی یک معتاد بهترین  پیشگویی را درباره خطر اعتیاد انچام میدهد. نفوذ همسالان نیز از علائم مهم خطر پذیری است .( منظور ذغال خوب و دوست نا باب )

*** بر طبق تحقیقات آکسفورد میزان افسردگ ی در  بین معتادان بسیار بیشتر از دیگر اشخاص جامعه است, در حالیکه معتادان برای درمانو رفع افسردگی به اعتیاد رو آورده اند.

 با  این شرا یط حت ی اگر در نظر بگیریم که رفتارها ی تکراری تریدرها از عموم مردم بیشتر نیست, آمار می گوید که نزدیک به ١٠ % از تری درها( یک از ده) از بیماریهای اعتیاد آور رنج میبرند.

خوب نتیجه این بحث چیست؟

اولین قدم در رفع هر رفتار اعتیاد آوری شناسایی آن است. در اینجا سوالاتی وجود دارد که شما میباید از خود بپرسید:

چقدر پیش آمده است که خود را از ترید منع کرده ام ولی نهایتا خود را در حال انجام ترید دیده ام؟

آیا خود را در حال انجام اورترید یا افزایش هجم تریدهایم در حالیکه نفعی برایم نداشته نیافته ام؟

آیا ضررهای ترید لطمه ای به روابط , و یا اوضاع مادی, من نزده است؟

آیا دوستان نزدیک من مرا از انجام ترید منع نمی کنند؟

آیا برای من رنج ضرر کردن از شوق سود کردن بیشتر نیست؟

آیا تحت تاثیر برد و باخت رفتار های متغییری از خود بروز نمیدهم؟

آیا گاهی برای رفع دلزدگی و کسالت ترید نمیکنم؟

آیا در ساعات غیر فعال بازار نیز ترید را بر دیگر روابط و یا کارهایم ترجیح نمی دهم؟

توجه داشته باشید که برای خ یلی از ای ن سوالات میتوانی د بجای کلمه “تری د” از کلمات ی نظی ر “نوش یدن الکل ” و “قمار ” استفاده کن ی د.

ویژگیهای  اعتیاد آشکارا یکسان است . اگر شما حتی به ٣ سوال از این پرسشها جواب بله داده اید , فکر میکنم که ترید برا ی شما مسئلهای شده است.

 چطور م یتوان با ترید اعت یادآور برخورد کرد؟ اولین قدم تشخیص آن است اما دومین قدم وسخت ترین آن داشتن  ای ن آگاه ی است که شمانیاز به کمک دارید. غرور به ما میگوید که ما میتوانیم بتنها یی از پس آن بر بیاییم . اگر اینطور بود هرگز تبعات منفی اعتی اد در ما بوجود نمی آمد  .

 گفتن اینکه من خود می توانم اعتیادم را درمان کنم از انکار سرچشمه میگیرد.

 از  اینروست که کل ید حل اعتیاد به الکل اذعان به ناتوانی در برابر آن است. ( فکر میکنم که تو کتاب تر ی د بدون احساسات نی ز راجع به ای ن موضوع بحث شد)

از اینروست که الکلی های ناشناس از حمایت مشترکی برای ریاضت در جایگزینی اعتیاد استفاده می کنند.

در طول جلسات مشاوره, کتابها و گروههای کمک ی یاد م یگیرید که الگوهای رفتار ی و افکاری که موجب ایجاد  اعتی اد می شوند را شناسا یی کنید. شما همچنین یاد میگیرید که تمایلات شدید پیشرفته خود را بسمت فعالیتهای تولیدی سوق دهید  .

بیشتر اوقات شما میتوانید محدوده کنترل زندگی خود را دوباره بدست اورید و به نتایج منفی اعتیاد خاتمه دهید  .

اگر شما قادر به کنترل ترید خود نیستید و زندگی, احساسات و روابط اجتماعی خود را مبتنی بر تری د م ی بینی د, ای ن ی ک اشت یاق نی ست.

اعتیاد است.

کار درست را انجام دهید  .

اکانت خود را ببندید  .

و کمک بخواهید  .

موفق باشید  .

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید